Papat multigaming community ry jäsenhakemus

Papat multigaming community ry – tietoa

Papat Multigaming Community on rekisteröity yhdistys, jonka tarkoituksena on saada yhteen vanhempia pelaajia, tarjoten näille mahdollisuuden pelata omilla peliservereillä, kommunikoida toisten pelaajien kanssa (esim. oma foorumi, IRC-kanavat, TeamSpeak-puhesofta), pelata omantasoisia pelaajia vastaan ja ennen kaikkea nauttia hyvästä seurasta! Pappoihin kuuluu, niin aktiivisia klaanimatsaajia, kuin myös innokkaita vanhoja herroja, jotka hakevat yhteisöstä enemmän varttuneempaa peliseuraa, kuin pelkkää totista vääntämistä.

Yhdistyksen jäsenyys
Yhdistykseen jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen*, on Suomen kansalainen ja vähintään 18- vuotta täyttänyt.

Jäsenmaksu
Jäsenmaksu on 15 euroa vuosi. Jäsenmaksu lasku lähetetään uudelle jäsenelle joko perinteisesti postitse tai sähköpostilla.

Jäsenet:

  • Ovat valtuutettuja käyttämään klaanin tunnusta peliservereillä ja etenkin matseissa. Prefixiin kelpaa [PG],[Papat] tai Papat.
  • Ovat oikeutettuja käyttämään kaikkia yhteisön palveluita.
  • Ovat oikeutettuja osallistumaan matseihin.
  • Osallistuvat yhteisön kehittämiseen hyvässä hengessä.
  • Osallistuvat yhteisön tukemiseen jäsenmaksun muodossa.
  • Ovat huumorintajuisia ja mukavia heppuleita.

* Tarkoitus ja toiminnan laatu
Yhdistyksen tarkoituksena on tietokonepelaamisen ja tietokonepelikulttuurin edistäminen jäsenten keskuudessa sekä lisätä tietokonepelaamisesta kiinnostuneiden henkilöiden mahdollisuuksia tietokonepelaamisen harrastustoimintaan.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys
– toimeenpanee tietokonepelaamiseen liittyviä keskustelu-, kokoontumis- sekä voittoa tavoittelematta verkkopelitilaisuuksia.
– järjestää sähköisessä tietoverkossa käytäviä keskustelu-, kokoontumis- sekä voittoa tavoittelematta verkkopelitilaisuuksia.
– järjestää maksuttomia juhlia, esitelmä-, koulutus- sekä muita vastaavia tilaisuuksia ja osallistua messuille.
– harjoittaa alaansa liittyvää tiedotustoimintaa.
– järjestää koti- ja ulkomaisia tutustumis- ja opintomatkoja jäsenilleen.
– ostaa ja vuokrata toimintaansa varten tarpeellista kiinteää ja irtainta omaisuutta.

Toimintansa tukemiseksi yhdistys myy mainostilaa yhdistyksen ylläpitämässä internetsivustossa. Myy erilaisia tuotteita sivustonsa kautta ja tapahtumien yhteydessä. Järjestää maksullisia tietokonepelaamiseen liittyviä tapahtumia asianomaisen luvan hankittuaan. Yhdistys voi myös toimeenpanna arpajaisia ja rahankeräyksiä asianomaisen luvan hankittuaan. Yhdistys voi myös vastaanottaa lahjoituksia, avustuksia ja testamentteja.