Uutiset

 • Mitäs kaikkea Microsoft nykyään oikein omistaakaan?
  by Saara R on 24.1.2022 at 09:00

  Microsoft on tehnyt parin vuoden sisään kaupat muutamastakin kovatasoisesta pelistudiosta. Viimeisimpänä uutisoitiin jätin ostaneen Activision Blizzardin ennätykselliseen 70 miljardin dollarin hintaan. Nykyisin yllättävän moni suosituimmista peli-franchiseista on siten Microsoftin omistuksessa. Muutenkin sen hallitsemia nimikkeitä tulee uusimpien kauppojen valmistuessa olemaan aikamoinen lista. Tässä kooste!   Bethesda Monen tyrmistykseksi Microsoft osti Bethesdan syyskuussa 2020 hintaan 7,5 dollaria. … Continue reading ”Mitäs kaikkea Microsoft nykyään oikein omistaakaan?” The post Mitäs kaikkea Microsoft nykyään oikein omistaakaan? appeared first on Pelaajat.com.

 • CS:GO-kommentaattori todisti täydellisen hiirisenssin olevan pelkkä myytti
  by Juuso Syngelmä on 24.1.2022 at 07:00

  Entinen ammattilaispelaaja ja nykyinen livestriimaaja, Jacob “Pimp” Winneche, on verrannut viime vuoden kolmen parhaan pelaajan hiirisenssejä keskenään ja todennut, että täydellisen senssin oleminen on pelkkä myytti. Jokaisella kolmesta pelaajasta (Aleksandr “s1mple” Kostyliev, Mathieu “ZywOo” Herbaut ja Nikola “NiKo” Kovač) on selkeästi erilainen senssi, eli hiirenherkkyys. S1mplellä se on korkea, NiKolla hidas ja ZywOolla jotain siltä … Continue reading ”CS:GO-kommentaattori todisti täydellisen hiirisenssin olevan pelkkä myytti” The post CS:GO-kommentaattori todisti täydellisen hiirisenssin olevan pelkkä myytti appeared first on Pelaajat.com.

 • Vuoden 2021 parhaat CS:GO-pelaajat on nyt listattu
  by Juuso Syngelmä on 23.1.2022 at 18:41

  HLTV on listannut viime vuoden (2021) 20 parasta pelaajaa. Listalta löytyy neljä venäläistä, kolme tanskalaista, kaksi ukrainalaista, kaksi bosnia-herzegovinalaista, kaksi latvialaista, kaksi kanadalaista, yks ranskalainen, yksi kazakstalainen, yksi brasilialainen, yksi virolainen ja yksi yhdysvaltalainen. Ensikertalaisia listalla on puolestaan kuusi. Suomalaisia listalla ei tänä vuonna nähdä. HLTV on listannut menneen vuoden 20 parasta CS:GO-pelaajaa vuodesta 2013 … Continue reading ”Vuoden 2021 parhaat CS:GO-pelaajat on nyt listattu” The post Vuoden 2021 parhaat CS:GO-pelaajat on nyt listattu appeared first on Pelaajat.com.

 • Aleksi “Aleksib” Virolainen liittyy G2:n CS:GO-kokoonpanoon!
  by Toimitus on 23.1.2022 at 16:34

  Vain hetki sen jälkeen, kun Aleksi “Aleksib” Virolaisen ilmoitti jättävänsä OG:n kokoonpanon, julkaisi e-urheiluorganisaatio G2 uuden CS:GO-joukkueensa. Virolaisesta tulee G2:n uusi kapteeni. New chapter begins with @G2esports 💥 https://t.co/EA1mKd4Z1P — Aleksi (@AleksibCSGO) January 23, 2022 Organisaatiot tekevät vaihtosiirron. Virolainen siirtyy G2:n peräsimeen ja entinen IGL Nemanja “nexa” Isakovic siirtyy OG:een. Eli kaikki menee tammikuun huhujen … Continue reading ”Aleksi “Aleksib” Virolainen liittyy G2:n CS:GO-kokoonpanoon!” The post Aleksi “Aleksib” Virolainen liittyy G2:n CS:GO-kokoonpanoon! appeared first on Pelaajat.com.

 • Nyt se on varmaa! Aleksib ilmoitti jättävänsä CS:GO-joukkueensa
  by Toimitus on 23.1.2022 at 15:49

  *G2 julkaisi hetki Aleksib:n ilmoituksen jälkeen uuden kokoonpanonsa Suomalainen CS:GO-tähti Aleksi “Aleksib” Virolainen julkaisi tänään tekstinpätkän otsikolla “Aikani OG:ssa on ohitse”. My time in OG comes to an end Read: https://t.co/m8GHHUcmKA — Aleksi (@AleksibCSGO) January 23, 2022 Tekstissä suomalaiskapteeni ilmoittaa jättävänsä OG:n joukkueen, jota hän on edustanut loppuvuodesta 2019, ja vihjaa, että uutta on tulossa. … Continue reading ”Nyt se on varmaa! Aleksib ilmoitti jättävänsä CS:GO-joukkueensa” The post Nyt se on varmaa! Aleksib ilmoitti jättävänsä CS:GO-joukkueensa appeared first on Pelaajat.com.

Eurheilu.com Elektronisen Urheilun (esports) Uutissivusto