Uutiset

 • CS:GO-superturnaus IEM Cologne on käynnissä — Kuka vie mestaruuden?
  by Perttu Leinonen on 5.7.2022 at 09:00

  IEM Colognen arvostettu ja ikoninen CS:GO-huipputurnaus pyörähtää käyntiin tänään tiistaina 5. Heinäkuuta. LAN- muotoinen turnaus pelataan Saksassa, Kölnin kaupungissa. 24 joukkuetta taistelevat mestaruudesta ja 1 000 000$ palkintopotista, josta voittaja joukkue kuittaa itselleen mehukkaat 400 000$. Lanxess- areenalla pelattavaan turnaukseen saadaan yleisö mukaan pudotuspelivaiheessa. Nine moments that made Cologne what it is today https://t.co/dcNr2QwmBm — … Continue reading ”CS:GO-superturnaus IEM Cologne on käynnissä — Kuka vie mestaruuden?” The post CS:GO-superturnaus IEM Cologne on käynnissä — Kuka vie mestaruuden? appeared first on Pelaajat.com.

 • Suosikkipeli Doomia legopalikalla? Onnistuu, onnistuu!
  by Saara R on 4.7.2022 at 15:00

  Pelilegenda Doom innostaa kaiken maailman näppäräsormia näyttämään kykynsä. Se on taiteiltu niin raskaustestillä kuin – tuota – perunoillakin toimivaan muotoon. Tällä kertaa uusiseelantilaisheppu James Brown näyttää, kuinka ammuskelupeliä voi hakata menemään ihan vaikka legopalikkanäytöllä. Kaveri on todellakin ahtanut tarvittavan pikselimäärän 0,42 tuuman ulkoiselle näytölle. Kyllä sillä hetken pelaa. I wired the brick up as a … Continue reading ”Suosikkipeli Doomia legopalikalla? Onnistuu, onnistuu!” The post Suosikkipeli Doomia legopalikalla? Onnistuu, onnistuu! appeared first on Pelaajat.com.

 • Huhu vahvistettu: popin kuningas teki suosikkipeliin musiikin – joka nyt hyllytetään
  by Saara R on 3.7.2022 at 05:00

  Eräs pitkäaikainen huhu pelimaailmassa on väittänyt, että Sonic 3:n soundtrackin olisi säveltänyt itse Michael Jackson. Yllättäen kuulopuheelle saatiin vahvistus! Sonicin luojiin kuuluva pelisuunnittelija Yūji Naka hämmästeli Twitterissä, onko Sonic Originsin taustamusa vaihtunut. Heti perään hän totesi, että näin todella on, “vaikka Sega Official käyttää Michael Jacksonia”. Tällä hän viittasi pelitalon TikTok-hupailuun, jossa soi taustalla Billie … Continue reading ”Huhu vahvistettu: popin kuningas teki suosikkipeliin musiikin – joka nyt hyllytetään” The post Huhu vahvistettu: popin kuningas teki suosikkipeliin musiikin – joka nyt hyllytetään appeared first on Pelaajat.com.

 • BLASTin finaaliturnaus löysi kotikaupungin – Faneilta satoi kritiikkiä
  by Niko Nikkilä on 2.7.2022 at 16:00

  Maailman arvostetuimpiin CS:GO-turnaussarjoihin kuuluva BLAST Premier huipentuu finaaliturnaukseensa joulukuussa. Turnaukseen valikoituu kahdeksan vuoden aikana arvonsa todistanutta joukkuetta, jotka taistelevat mestarin tittelistä ja osuudestaan miljoonan dollarin palkintopotista. Paikkansa turnauksessa ovat jo varmistaneet Natus Vincere ja FaZe Clan. Muut joukkueet valikoidaan yksittäisten turnausten ja vuoden kokonaispisteiden perusteella. Vaikka finaaliturnaukseen on vielä aikaa, BLAST julkisti sen tapahtumapaikan jo … Continue reading ”BLASTin finaaliturnaus löysi kotikaupungin – Faneilta satoi kritiikkiä” The post BLASTin finaaliturnaus löysi kotikaupungin – Faneilta satoi kritiikkiä appeared first on Pelaajat.com.

 • Nyt se on varmaa: Overwatch 2 korvaa aiemman version
  by Saara R on 2.7.2022 at 14:00

  Overwatch 2 on määrä julkaista maailmanlaajuisesti 4. lokakuuta tänä vuonna. Tuolloin alkuperäisosan julkaisusta on tullut kuluneeksi lähes kuusi ja puoli vuotta. Nyt jatko-osan edettyä betatestausvaiheeseen, Blizzard ilmoitti sen korvaavan ensimmäisen Overwatchin kokonaan. Overwatch 2:n kehittäjät pitivät viime viikolla Redditissä kyselytuokion räiskintäpelin tulevaisuudesta kiinnostuneille faneille. Eräs näistä aprikoi pelin PvP-tilojen kohtaloa kakkososan ilmestyessä, ja pelisuunnittelija Aaron … Continue reading ”Nyt se on varmaa: Overwatch 2 korvaa aiemman version” The post Nyt se on varmaa: Overwatch 2 korvaa aiemman version appeared first on Pelaajat.com.

Eurheilu.com Elektronisen Urheilun (esports) Uutissivusto